Kenali Mary Jardin

Apa tu Mary Jardin?

Nama orangkah??

Nama tempatkah??


Haha dua-dua bukan. Mary Jardin ni jenama satu produk baru di pasaran. Baru dilahirkan bulan Ogos tahun lepas (2016). Kiranya baru setahun jagung. Masih baby lagi laa ;). Eh tapi baby baby pun dah ada raaamai peminat setia tau. Kalau tak masakan la jualan bulanan Mary Jardin mencecah jutaan ringgit setiap bulan! Wowwwwee!! Awesome kan ;)



Apa yang best produk ni berasaskan bahan semulajadi dan organik tau. Apa yang lagi best produk ni adalah buatan Malaysia! Dannn ianya adalah Muslim products! ^_^


Skincare Mary Jardin

Bodycare set Mary Jardin


Sekali dengar nama, sekali tengok design produk, amacam? Nampak classy kan?
Of course la nampak very classy sesuai dengan tagline Mary Jardin, “Every Women’s Dream”.
Memang confirm make a dream come true sangat la bagi sesiapa yang dah cuba tu ;)

Sekali cuba rasa seperti berada di taman lavender di Europe tuuuu. Rasa macam bukan di Malaysia dah la. Hihi serius tau itulah apa yang nadiah rasa ;)





Nadiah Mahzir

Baiti Jannati.



Comments

Popular Posts